رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: نظام سلامت کشور باید به سمت بهداشت و پیشگیری پیش برود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وبدا)؛ دکتر حسینعلی شهریاری در اجلاس رؤسا و معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ضمن تشکر از دولت که سلامت را در اولویت اول خود قرار داده است، گفت: وزارت بهداشت باید به سمت بهداشت گام بردارد تا هزینههای درمان کمتر شود.
وی افزود: با ترویج فرهنگ سلامتی در بین مردم و سالم نگه داشتن مردم، آنان را در چرخه اقتصاد کشور فعال نگه می داریم.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در سال 93 با اجرای طرح نظام تحول سلامت اتفاقات خوبی در حوزه سلامت کشور انجام شده است که از جمله این اتفاقات اجرایی شدن کتاب ارزش نسبی سلامت است.
دکتر شهریاری با تاکید بر اینکه با تعرفههای جدید به سمت عدالت نسبی پیش می رویم، گفت: لازم است تبعیض بین پزشکان و پیراپزشکان برطرف شود. چون تیم پزشکی یک تیم واحد هستند و لازم است تعرفههای پزشکی به طور واقعی دیده شود، تا پزشکان با توجه به سطح معلومات و علاقه خود یک تخصص پزشکی را انتخاب کنند و در آن خدمت کنند.
وی درخصوص منابع مالی اختصاص یافته به سلامت کشور گفت: در سال گذشته از بودجه کشور 44 میلیارد و 800 میلیون تومان از محل هدفمندی یارانهها و یک درصد ارزش افزوده به حوزه سلامت اختصاص یافت که این رقم قابل نوجهی است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر در کشور یک بیمه پایه و بیمه تکمیلی داریم که لازم است بیمه پایه را مشخص و تکمیل کنیم و مقرر کنیم چه خدماتی در بیمه پایه باید به مردم ارائه شود.
دکتر شهریاری با تاکید بر اینکه دولت باید پول را در بیمههای پایه پرداخت کند، افزود: در ارائه خدمات بیمه پایه باید نظارت مشخص صورت گیرد، از پزشکان مورد اعتماد بر نظارت عملهای جراحی استفاده شود، استانداردهای درمان را مشخص کنیم تا بهرهوری در بیمارستانهای دولتی ارتقاء یابد.
وی در پایان ضمن تاکید بر اینکه لازم است اختلاف پرداختی بین گروههای پزشکی اصلاح شود، از پزشکان درخواست کرد در خدمات پاراکلینیکی دانش خود را به کار بسته و با وقت گذاشتن برای بیمار، از به خطر انداختن منابع بیمهها جلوگیری کنند./